17 Ekim 2011 Pazartesi

yüksek sesli müzik mix proje dağınık kalemler ve kahve

şuan ki yoğunluğum uzun süre yüksek sesli müzik dinlemişim gibi sıkıyor canımı..o değil de bu yazıyı yazarken evet yüksek sesli müzik dinliyorum buraya ekleyeyim hepsini sırayla
harita yapmaktan bıktım..bir sürü analiz sentez paftası var yapılacak ama ben bıktım..daha aldığım kitapların çevirisi bitmedi içim dışım ingilizce oldu ve hastalığı yeni atlattım bir anda tekrar yüklendim bünyeme tekrar yorgan döşek yatacağım diye korkuyorum..
size bu yazıyı hocanın karşısından yazıyorum o şuan benim rapor düzelttiğimi sanıyor ve memnun memnun bana bakıyor ara sıra çaktırmadan...hayır işimden alı koymuyor beni bu yazı çünkü hocanın yaptığımı sandığı şeyi çoktan yaptım bak şarkı değişti ...
ne kadar karışık playlistim var benimde ya..canım kahve istiyor ve uyusam keşke biraz..yarın sabah araziye gideceğim ve araç sayımı yapacağım hemde sanayi bölgesinde sabahın 8 inde...sularımız kesildi dün akşam ve 4 gün gelmeyecekmiş bu demek oluyor ki tam 4 gün hayattan kopuk olmam gerekiyor...perşembe jüri var diyorlar ne alaka ya daha hiç bir şey yok ne jürisi umarım pazartesiye alırlar çünkü ben perşembeye yapacaklarımı (küfür ediyorum) yetiştiremem..şarkı değişti...
şuan bu şarkıyı dinlemek istemiyorum ama elimi atıp şarkıyı değiştirecek halim yok katlanayım biter zaten...yakın çevre uzak çevre analizi yapmalıyım şimdi ama önce bir ara  verip bir sigara içmeliyim...bu arada bizim bakkalda daha fiyatlar değişmemiş eski fiyattan üç dört paket sigara aldım kötü günler için..eni sonu param bitecek biliyorum..para çünkü bu biter bide benimki hep erken biter...şarkıyı değiştirecek halim var sanırım çünkü dayanamıyorum..
işte bu şarkı bitince kesin bitireceğim yazıyı..sorma bu ara şu halimi demek istiyorum da zaten kimse sormuyor ben anlatıyorum..YAZ YA DA SÖYLE yazıyorum bende..
tatil gelsin hemen bayram tatilini birleştiriyorum bi dokuz gün var tatilim (: sevgilimi özledim onu göreceğim...annemi babamı daha çok özledim..kardeşimi çok özledim ama en çok abimi özledim canlarım benim ya...
hayat beni sadece tüm sevdiklerim bir arada olmadığı için üzüyor emin olun..tüm sevdiklerim bir arada olsa hiç sıkıntı yok aslında şuan yorgunluğum da geçiyor onları düşününce ama sorun şurada ki onları düşünecek vaktim yok..

2 yorum:

Profösör dedi ki...

Bir dost gibi samimi yazıyorsun. biraz sitreslisin sanırım. Bütün sitresin bayramla birlikte bitecektir sanırım. nedense yazılarını merakla bekler oldum. Bir de sigara seni bırakabilir, sen onu bırakmasan da..

Buraya bir şarkı ben düşmüş olayım. Enstrümantel.. Belki sitresini alır. Bir nebze bi sitresli zamanı atlatmış olursun..

http://www.youtube.com/watch?v=-DcOEl_WH2M&feature=related

tutarsiz turşu dedi ki...

şarkı için teşekkürler sanırım daha önce bunlardan birinin daha linkini vermiştin bende o sırada olanları da dinlemiştim tekrar saol ama (:
yazılarım hakkında söylediklerin için çok mutlu oldum cidden...stresim geçer ama tekrar başlar stres bu bırakmaz ki insanın yakasını ama sigara bırakabilir belki neden olmasın (: