29 Ekim 2011 Cumartesi

bazen kuaföre gidesim geliyor ben öylece durayım o beni güzelleştirsin...

uyuyamıyorum...evet uyuyamıyorum..iki tane cappucino içtim şuan uyku çok uzaklardan bile seslenmiyor halim o derece kötü yani..
uyuyamıyorum...kafamda deli sorular naynaynaynaynaynnaanayy böyle bir serdar ortaç şarkısı vardı bak geldi aklıma gece gece hemde ne gelme şimdi devamını hatırlamaya çalışıyorum ve google a yazmamaya kararlıyım..
bu hafta sonu yapacak çok işim var ve şu an en heyecanlandığım şey valiz hazırlığım..sanki ne kadar erken hazırlarsam o kadar çabuk yola çıkabilecekmişim gibi.neyse az kaldı zaten..
yola çıkmadan önce kitap almak istiyorum kitapçımdan bir kaç kitap var ajandama yazmıştım kitaplar hakkında notlar almıştım...onları alamk istiyorum...
giderken yanımda ders notlarımı götürmem lazım çünkü gelince sınavlarım başlıyor...
ev arkadaşım yanımda benim bugün bitirdiğim bir kore dizisine başladı ilk bölümünü izliyor ve ben sonunu aklıma getirip heyecan yapıyorum..çok sevdim bu diziyi çok...
sırf köpük olayına takık olduğum için içtiğim cappucinoların uykumu kaçırmış olmasına üzülüyorum...köpüğe takık derken yanlış anlaşılmasın zaten seviyorum cappucinoyu ama köpüğünü ayrı bir seviyorum...
birde mesela hep severek yapıp içtiğim bir içecek vardır...sıcak sütün içine kremayı katacaksın ama sıvı krema şu çorbalar için satılan kutu içinde tatsız sıvı krema...onu koyacaksın sıcak sütün içine biraz çırpacaksın köpürecek susurluk ayranı gibi sonrada üzerine sıvı çikolatayı dökeceksin ohhh mis...bu içeceğin üzerine kalp falan yapmak hoş oluyor çikolatayla hani yapmak isterseniz falan (:
uyuyamıyorum bari bir şeyler yapayım hımmm mesela kıyafetlerimi düzenleyip ütü yapabilirim....hımm ütü....en sevmediğim ev işi (:

2 yorum:

Profösör dedi ki...

Dikkat etmelisin; her an herşey olabilir.. Bir iklimden bir iklime geçiyor olabilirsin.. Herkes kışı yaşarken sen baharı yaşamak üzeresin.

tutarsiz turşu dedi ki...

herkes kışı yaşarken ben baharı yaşamak üzereyim...bu cümleyi çok sevdim ama herkes baharı yaşasa da olur hatta çok iyi olur..