29 Ekim 2012 Pazartesi

YİNE UZAK KALDIM VE BİR SÜRÜ ŞEY BİRİKTİRDİM İÇİMDE


ÖNCELİKLE HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMLARI KUTLU OLSUN DEMEK İSTİYORUM..İKİ GÜZEL BAYRAM GEÇİRDİK..KURBANIMIZI KESTİK VE KAVURMAYA SEVİYELİ BİR İLİŞKİ YAŞADIK :D
ONUN DIŞINDA EN ÖNEMLİ BAYRAMIMIZ CUMHURİYETİMİZİN 89. YILINI KUTLADIK..ÜLKEMİZ DAHA NİCE YILLARINI GÖRECEK CUMHURİYETİMİZİN BUNA HER TÜRK GENCİ GİBİ İNANIYORUM.
tatilim uzun zaman önce başladı kısa bir zaman sonra bitecek...internetimden blogumdan buralardan baya uzak kaldım yani..giden zaman geri dönmüyor tabii ama telafi etmeye çalışayım (:
tutarsız bu zaman diliminde bol bol dinlendi kendine vakit ayırdı stressiz huzurlu günler yaşadı dersem sanırım şu an çarpılırım aişldkgfjh yok öyle bir şey ne yazık ki

tatillerde gurbette yaşayan ailelerin dramı sürekli seyir halinde olmalarıdır..bu tatilde yine seyir halindeydim..nerelere gitmedim ki.. Allahtan arabada uyuma sorunu yaşamıyorum da biraz olsun yolculuklarda dinlenebiliyorum..tabii eğer direksiyonda değilsem :(
anne tarafının bir kısmı ve baba tarafının bir kısmı bir kentte, baba tarafının diğer kısmı bir kentte, anne tarafının diğer kısmının bambaşka bir kentte olmasından kaynaklıdır yorgunluğum..
ki bu kentlerin birinde kına birinde nişan yapıldı..
öncelikle kısa kısa nişan izlenimlerinden bahsetmek isterim (:
nisan izlenimleri 1 : dans ederken sevişen yeni evlenmiş çiftler var..cidden evlilik romantizmi öldürüyormuş paso seks bunlar..
nisan izlenimleri 2: yıl olmuş 2012 hala rüküş giyinip deli gibi salak saçma oynayan orta yas kadınlar pistlerde mevcut..
nisan izlenimleri 3:yere atılan paralardan almaya çalışan misafir çocuğuna çalgıcı tekme attı.şaka saka bunu uydurdum ama olsa komik olurdu :D
nisan izlenimleri 4:sadece içecek var pasta yok bu ne bicim nisan..bari vişne suyuna biraz votka damlatsalardı..bu ne bicim organizasyon!!! 
nisan izlenimleri 5: fotoğrafta gözüm kapalı çıktım.
tabii sadece bunlarla sınırlı değil ama o an bunları paylaşmışım (: (twitlerimden alıntıdır bunlar:))

kınaya gelirsek o benim için tam bir fiyaskoydu :( hayır iyi eğlendim orası ayrı ama başlangıcı biraz sinir bozucu oldu :(
kuaförde sıra beklememek için (bu etrafıma söylediğim bahanem tabii ki içten içe gelin ve kuzenlerle aynı kuaföre gidip bir elden çıkanlardan olmak istemedim :)) (gelinde kuzenim bu arada :)) ki keşke onlarla gitseymişim çünkü kesinlikle daha az beklerdim kesinlikle...bitmedi o sıra bitmedi herkesin gelip bir şeyler yaptırası geldi anasını satim!!! 
neyse saç makyaj yapıldı güzelde oldu hani ama ince telli saçlarımı seveyim kuaförden çıkıp arabaya binene kadar bozuldu hemde sıfır rüzgarda..neyse arabada dikiz aynasıyla yan aynalarla düzelte bildiğim kadar düzelttim ama mekana girip de bir kaç akrabayla selamlaşınca saçlarım tamamen eski haline dönmüştü :(
kına iyiydi bir süre sonra eğlenceden saçı unuttum ama hala alkol bile almamışken kendini oynarken kaybeden kadın ve adamları unutmadım..o ne biçim figürler ya asdlgfjkdlşsiasldkfjg burada çektiğim vidyoyu cidden paylaşmak istiyorum ama neyse kalsın asidlşfkgjhdlsişasşkdjfkf şununla yetinelim sonuçta bunlar bizimkilerin yanında cidden daha üsturuplu (:
(bu yazının vidyosu bir süre sonra eklenecek :))
ufak tefek sorunlarla da olsa hallettim ve bir kaç güne tatilimin sonuna geleceğim..

bu arada kalan kısımda blogumla çok haşır neşir olmak istiyorum (: bu da bir süre baya bir yazacağım anlamına geliyorum...heyyyy beni okuyun olur mu (: ?

4 yorum:

Üsturupsuz Yazar dedi ki...

Zaten millet yasal seks icin evleniyor baciiim:)
Of ben evimi de ozledim oysa oraya gidince de pek sig kalmistim.

tutarsiz turşu dedi ki...

evlilik mertebesiyle sıkıntılarım tam gaz devam ediyor (: kesinlikle sana katılıyorum...
yalnız başlı başına stres yani başka bir açıklaması yok (:

herkesgibibiri dedi ki...

peki sen bi yaz okuruk

herkesgibibiri dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.