11 Kasım 2011 Cuma

hep karda donarak ölmek istemişimdir ama bu gidişte kendi tükürüğümde geberirim ben


bıkmadan usanmadan seni seyredebilirim angel-a...hem de çok mutlu olurum seyrederken...bir melek bir insana aşık olursa ne olur lanetli bir insan sadece bir meleğin yardımı ile mi mutlu olur?

ahh makas eller ah...ne hüzünlü bir filmsin sen öyle..sen ve senin saf aşkın ve ben hep bu filmin sonunda ağlarım..sen tamamlanmış değilsin ama kimse tam değil ki zaten..
ah amelie ah..ne kadar seyretmiş olursam olayım hep aynı yerlerde yine heyecan yapıyorum hep sonunu merak ediyorum hep senin gibi hayallere dalıyorum ve fransızca bir senin sayende çekici geliyor..ah amelie ah...

sadece bir kaç çok beğendiğim filmi ve hislerimi paylaştım..sanırım tek istediğim kafamdaki düşünceleri bir anlık boşaltıp başka şeyler düşünmek...ve ben yine bana çok iyi gelecek bir şey yapacağım..sanırım güzel bir film izleyeceğim..bunun için bu üçünden birini seçebilirim. (:

4 yorum:

Profösör dedi ki...

Fransızcayı ben de seviyorum. fransız filimleri bir başka oluyor..

Adsız dedi ki...

Angel-A'yı arıyordum ama bi türlü gelmiyordu adı aklıma sağol!!!

Modern Prometheus dedi ki...

Oooy güzel filmler :)

Kamil dedi ki...

Angel-A en özel, en tekrar tekrar izlenilesi filmdir benim için.

Ayrıca “Özgürlük Yolu”, “Öldüren Sis”, “Amelia”, “Dövüş Kulübü”, “Yeşil Yol”, “Avatar”, “Kara Şövalye”, “Esaretin Bedeli” ve son zamanlarda izlediğim “Sweet Karma” filmlerini tavsiye ederim.