22 Kasım 2011 Salı

beni tebrik edin yine kendimi mutsuz ettim...

evet uzun süredir yazmıyordum buraya...yani belki uzun bir süre olmamıştır ama uzun süredir ne ajandama ne not defterime hiç bir şey yazmadığım için yazı yazmayı çok çok önceleri bırakmışım hissiyatına kapıldım nedense..
bugün can sıkıcı bir olay oldu..istemeden belkide dünyada en çok değer verdiğim insan sıralamasında ilk dokuzda yer alan bir insanı kırdım...evet ilk dokuz sıralamam var..aslında sıralama değil dokuz kişi var ama bir iki üç diye değil sadece dokuz kişi hepsi eşit yani o şeklide :P o sıralamadan birinin canını fena halde sıktım ve çok pişmanım...
yaptığım hataya tekrar dönebilsem keşke....her şeyi eski haline döndürebilsem....
 aslında bugün genel itibariyle can sıkıcı...erkek arkadaşımla aramız limoni...eskisi gibi değiliz..bu saat oldu daha aramadı beni...eee sen ara diyebilirsiniz aradım bir defa açmadı... yoğundur herhalde...neyse.
projem var perşembeye her şeyi eksiksiz götürmeliyim ve kafamda zaten bir sürü plan var ama uygulama yok..kendimi oyalıyorum resmen...kendimi oyalamaktan geçtim erteliyorum o kötü....neyse bu yazıdan sonra başlayacağım karar verdim!!!
canımı sıkan bir diğer durumda içmeyi azaltırım diye yaptığım alışverişleri ne bileyim ay sonu bütçeyi toparlayamama ki yakayı bir araya getirememe gibi durumları sigaraya bağladım..sigara almıyorum kendime arkası arkasına sigara yakma zamanlarım bitti haftada bir tane alacağım diye şart koştum kendime ama işte dayanamıyorum ki :/...şimdi olaydı bi tane yakaydım şöyle dumanını savura savura içime çeke çeke güzel bir içeydim ama yok dediğim dedik inadım inat bakalım bütçede yine açık verirsek bunu bu sefer neye bağlayacağız...
bir de bedelli askerlik çıkmış sabahtan beri haberlerde dönüyor (konu nereden nereye diyebilirsiniz ki bende anlamadım bu büyük sıçrayışı) 30 yaş üstü diye karar alınmış sanırım üzüldüm bu duruma 30 yaş cidden çok genç bir yaş..hani diyebilirsiniz sen askerlik ne bilmiyorsun konuşması kolay falan diye ama ne bileyim sonuçta HER TÜRK ASKER DOĞAR bakalım bu kalıbın içine sığamayan kaç vatan evladı! bedelliyi kabul edecek....yalnız bedelli askerlik ücretlerinin şehit ailelerine verileceği gibi bir şey de var  buna sevindim her ne kadar evladın yerini hiçbir şey dolduramasa da sonuçta yardım edilmesi gereken aileler var...
bu arada açık ve net söyleyebilirim ki grip oldum :( hemde başlangıcı bu kadar hissettiriyorsa kesin beni bir hafta yatıracak türden bir grip bu (evet tekrar manyak bir sıçrayışla yeni konuya atladım noluyor bana o.O )
neyse bana geçmiş ....hepinize de yazım afiyet olsun (:

2 yorum:

Arrow Cave dedi ki...

Çok fazla şeyi kafana takmışsın bu da fazla tutarsuzlık oluşturmuş en iyisi bir tutarını bulup kendini resetlemek dünyanın sonu değil sıralamada ilk 9'da yer verdiğin insan sana anlayış gösterecektir zamanla bu konuda tedavülden kalkacaktır..

tutarsiz turşu dedi ki...

@enes evet stresliyim o yüzden her şeyi takıyorum kafama..hem 9 lu dan olanla düzeltik aramızı ya zaten ben böyle anlık üzülüyorum sonra bakıyorum eee hiçbir şey yokmuş ki üzecek kuru gürültü (: