14 Kasım 2011 Pazartesi

batarken güneş ardında tepelerin....romantik bir giriş olabilir ama herkesin aklına teletabiler geliyor değil mi?

romantizm diyince işin boyutunu abartanlar var. gençler gençler gençler gençler ( bu gençleri kafamı iki yana hafifçe sallayarak ve her seferinde ses tınımı alçaltarak tekrarlıyorum haberiniz olsun öyle okuyun yani) SAKİN OLUN (bu bir anlık hiddetle okunacak) hayat aşktan ve kederden ibaret değil hele sexten hiç değil (bakınız burada yazar geçen sene çok ünlü olan bir duruma gönderme yapmaktadır)
bu aralar herkes acı çekiyor okunan her şey göz yaşı dolu yazarken hisler çok kuvvetli acılar geçmeyecek cinsten her yanıt sen ne bilirsin gel bana anlat çeken bilir kısaltmaları veya uzatmalarıyla dolu..
aşık insan sürekli aşk meşk mutluluk pozlarında ağız iki karış taa kulaklarda..eşi benzeri olmayan ve hiç kimsenin yaşamadığı türden şeyler yaşanmakta..
gençler sakin olun...ve sadece yaşayın..neşe keder hepsi geçer...aşk dünyanın en güzel şeyi olabilir ama tek şeyi değil..şu an yaşanılan keder dünyanın sonu değil hem dünyanın sonunun öyle bir şey olduğunu sanmanız zaten çok saçma...olum kıyamet denen bişi var ya ooo daha sizin haberiniz mi haberin yok...
yalnız değilim sınırında ve dozunda mutluluğum ve hüznüm var yaşıyorum ayaklarım yere sağlam basarcasına ve etrafımda gördüğüm her gereksiz duygu bunalımlarına gülüp geçiyorum...sanırım doğrusunu yapıyorum.

3 yorum:

Profösör dedi ki...

Herşeyi dozunda yaaşamamız gerekiyor. bu denge sağlayabilir. Biraz ondan biraz bundan. duyarlılık esastır.

Arrow Cave dedi ki...

aslında uslu bir çocuk olursak şirinleri imax 3d olarak göreceğimiz söylendi...

tutarsiz turşu dedi ki...

@profösör duyarlı olabilsek zaten hayata karşı daha iyi insanlar olabiliriz gerçekten..ama duyarlılık artık sadece çerçeve ne yazık ki :/
@enes doğru söylemişler ben şahsen gördüm (: