6 Şubat 2012 Pazartesi

günler geceler geçse kaç tane hiç anlamadan

film izliyorum deliler gibi...aslında deliler gibi değil sadece kafamı dağıtmak için deliler gibi bir şeyler izlemek bir şeyler yapmak istiyorum ama gelin görün ki hava durumları ve benim durumlarım yüzünden evden dışarı çıkmıyorum..internetten de zevk almıyorum...işte o yüzden filmlere dizilere sardım kendimi...dizileri filmleri sardırdım kendime...

evet aslında boşa harcayacak cidden vaktim yok...daha doğrusu uzun zamandır hep bir koşuşturma içinde olduğum için boşa harcayacak vaktim olmadığını düşünüyorum..sabahları bir hışımla kalkıyorum yataktan hep bir şeyleri unutmuş hep bir şeyi atlamışlık hissi var içimde...kafam çok dağınık değil mi?
aynı anda bir çok şey olmamı isteyen bir çok şey yapmamı bekleyen beklentilerinin benden büyük olduğunu fark etmeyen insanlar var etrafımda..-sen halledersin ya- diyen insanlar..-bu işinde altından kalkarsın- diyen insanlar...-şimdiye kadar neleri hallettin bu mu elinde kalacak-diyen insanlar...insanların bana bu kadar güvenmesi ve benim güvenlerini boşa çıkarmamak için bu kadar uğraşmam yanlış değil mi?
etrafımda bana akıl veren, beni eleştiren hatta çamur atan insanlar var..bu gibi insanlarla bir arada yaşamak ne kadar zordur bilirsiniz değil mi?ve bu kadar insanlıksız insan içinde işimi yapmamı da bekleyenler var çünkü onlara göre ben her işin altından kalkarım değil mi?
içimden geçenleri yazdıkça sürekli bu soruyu soruyorum kendime -neyin kafasındayım- ben diye...bunları yazmakla rahatlayamadım çünkü kendimi her şeyden mızmızlanan beş yaşında bir çocuk gibi görüyorum şimdi hatta aşırı şımarık beş yaşında bir çocuk..o kadar şımarık ve o kadar ukala ki belkide yaralarının öpünce iyileşeceğini bile düşünebilir..
sonuçta herkesin derdi var bence her şeyi çok büyütür oldum bugünlerde..sanırım ayrılık düşündüğüm kadar yaralamadan geçmeyecek benden..
ya da belki ayrılık anatomisi tam olarak böyle bir şeydir.
neden şuan bana tüm sevgiler tüm sevgililer saçma geliyor bilmiyorum ama sanırım bir yerlerde hata YAPMIYORUM...
sanırım kendime bir kedi almalıyım...


2 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

çok şeker amaa yaa son resim:)
saydanızda öyle..
izliyorum bundan böyle sizi
bende beklerim sayfama.mutlu pazarlar:)

tutarsiz turşu dedi ki...

teşekkür ederim (=