3 Mayıs 2013 Cuma

bu itiraf için geç kalmış sayılır mıyım caba?



şu dizinin reklamı için hala Charlie'nin fotoğrafını kullanırken acaba ne kadar büyük bir haksızlık yaptık diye düşünmüyorlar mıdır?
evet 9. sezondan  beri eskiden beri çooookkkk çoookkk beğendiğim two and a half men i izlemiyorum. daha doğrusu izleyemiyorum. Charlie'nin ölüm töreni benim için biraz fazla ıstıraplı sanırım (:
tamam Charlie hem dizi hayatında hem özel hayatında şimşekleri sürekli üzerine çeken bir insandı kabul ama böyle bir dizi efsanesinin aynı Türk dizileri gibi yeni karakterler ile devam etmesi mi gerekiyordu? biliyorum bu yazıyı yazmak için çok geç kaldım ama neredeyse iki sezondur dizi izlemek için açtığım internet sayfasında şu ufak ikonu görüp de dayanıyordum artık dayanamayacağımı fark ettim.
dizinin yorumlarına bakıyorum bir kısım fan ( like me :D ) diziyi Charlie ile kapatmış :D bir kısım Charlie'nin daha iyi olduğunu savunarak izlemeye devam ediyor, bir kısım izleyicinin Charlie umurunda bile değil olağan buluyor, bir kısım izleyici de Walden dan oldukça memnun.
Walden Schmidt ( Ashton Kutcher) ben zaten bu oyuncuyu beğenmiyorum bir de tutup Charlie gibi bir karakterin yerini doldurmak için getirdiler ya ona hiç inanamıyorum. ya sen git konusu hiç değişmeyen ve değişmeyecek olan romantik komedilerde başrol oyna ama two and a half men e dokunma demek istedim tam iki sezon önce cidden neden demedim acaba?
aslında sanırım neden son damla taştı biliyorum. geçen gün televizyonda yeni bölümlerinden birine denk geldim ve dizinin konseptinin biraz kaydığını fark ettim. bu olay bu yazıyı yazmamın yegane nedeni sanırım (:
Alan Harper ( Jon Cryer) evet Alan olduğundan daha ezik bir imaj çiziyor artık oyunda Charlie varken de tamam başkasının sırtından geçinen mızmız her işi yanlış giden bir adamdı ama artık dikkati Walden tipinden ayırmamak için midir nedir o kadar saçma bir senaryonun görüntüsü olmuş ki. kendine gel Alan ( ki Jon Cryer cidden harika bir oyuncudur ve yanlış hatırlamıyorsam emmy ödüllüdür) sen böyle değildin böyle olamazsın :/ 
peki ya Jake Harper (Angus T. Jones) ne kadar şirindi dizinin ilk sezonlarında tamam büyüdükçe o çocuk imajı tabii ki silinecekti ama hayır bizim elimizdeki tatlı Jack i alıp yerine ne olduğu belli olmayan bir imaj gösteriyorlar :/ oldu mu şimdi? bkz. alttaki foto (:
o değil de sanırım televizyonda denk geldiğim bölüm dizinin en vasat bölümüydü ki ben bu kadar atarlandım :D sonuç olarak iki sezonun kederini bu yazı ile atıp Charlie olan vefa borcumun ( :D) bir kısmını ödemiş sayıyorum. yani ;

ayrıca adamın yeni dizisinin de hastasıyım hani :D bir ara onu da burada yazıp Charlie yi iyice şereflendirmeliyim :D bkz. anger management

bu da kapanış olsun :D



3 yorum:

Junkhead dedi ki...

Ben de Charlie çıkınca çok üzülmüştüm,hatta dizi artık bozar diye düşünmüştüm ama izledikçe o kadar kötü olmadığını gördüm ki tabi her zaman Charlie'li bölümler ayrı olacak benim için. Benim asıl anlamadığım olay, Charlie Sheen'i alkol problemi yüzünden diziden çıkartmışlardı ama buradan çıktı adam gitti başka dizide oynamaya başladı. Buna üzüldüm açıkçası,madem başka dizide oynayacaktı,asıl bütünleştiği diziden niye çıkarıldı,çıktı :((

tutarsiz turşu dedi ki...

sanırım sende bir kısımlarda bahsettiğim gibi charlie ile daha iyiydi ama şu hali de izlenilir diyenlerdensin (: ben yapamıyorum yani bana o kadar bir şeylerin üstüne tam oturmamış iki numara büyükmüş gibi geliyor ki :D dayanamıyorum :D
aslında dizi başladığından beri yapımcı ile sürekli sorunlar yaşıyorlardı ki diziden çıkarılma amacı tamamen yapımcı problemiydi şimdiki dizinin yapımcısı kendi olduğu için kafası rahat sanırım (:

MERVE dedi ki...

hiç izlemedim :)
bir ara bakarım nasılmış die..